ΚΑΛΥΨΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

ΟΜΑΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΣΥΑΤΕ - GROUPAMA

Ο ΚΑΣΥΑΤΕ κατέβαλε πολλές και επίπονες προσπάθειες για  να πετύχει μια συμφέρουσα ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ για τα άμεσα και επίκουρα μέλη του. Απευθυνθήκαμε στον μεγαλύτερο Ασφαλιστικό Σύμβουλο-Διαμεσολαβητή της Ελληνικής αγοράς, τη MegaBrokers Α.Ε. προκειμένου να εξασφαλίσει μια ασφαλιστική πρόταση ειδικά για τον ΚΑΣΥΑΤΕ. Θέσαμε ως «κόκκινη γραμμή» τρείς  όρους:

  1. Στα μέλη του ΚΑΣΥΑΤΕ που θα ασφαλιστούν δεν θα γίνεται έλεγχος ασφαλισιμότητας, δηλαδή ΔΕΝ συμπληρώνουν ερωτηματολόγιο ιστορικού υγείας (γίνονται δεκτοί ΟΛΟΙ, ανεξάρτητα προηγούμενων παθήσεων τους).
  2. Το Ομαδικό Ασφαλιστήριο θα κάνει δεκτούς και τις  ηλικίες  71-80 ετών.
  3. Θα καλύπτει το σύνολο των Ιδιωτικών Νοσοκομείων και Κλινικών της χώρας και σημαντικό μέρος του εξωτερικού για όλα τα είδη των δαπανών εντός Νοσοκομείου και για όλο το χρόνο.

Τελικά, η εταιρεία που δέχθηκε τους όρους αυτούς και ανταποκρίθηκε στις ανάγκες των μελών μας είναι η Ασφαλιστική GROUPAMA, εταιρεία με παγκόσμια εμβέλεια, αξιοπιστία και πλήθος πλεονεκτημάτων (βρίσκεται στις δέκα πρώτες ασφαλιστικές εταιρείες της Ευρώπης σε κύκλο εργασιών και αποζημιώσεις σε ομαδικές ασφαλίσεις, έχει αξιολογηθεί από διεθνείς οίκους πιστοποίησης με Α+ και έχει τη δυνατότητα παροχής προνομίων υγείας).

Προς ενημέρωση επισυνάπτεται περίληψη των όρων του Ομαδικού Ασφαλιστηρίου που εξασφάλισε ο ΚΑΣΥΑΤΕ για τα μέλη του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε στα τηλέφωνα 2103610844, 2103621284, 6986545166, 6985558490 και στο site μας www.kasyate.gr

Καλώ όλους να στηρίξουμε το Ομαδικό Ασφαλιστήριο ΚΑΣΥΑΤΕ-GROUPAMA, γιατί καλύπτει ένα μεγάλο κενό στον ευαίσθητο τομέα της νοσοκομειακής περίθαλψης υγείας.